sunnuntai 15. tammikuuta 2006

Sydän - ovesi Jumalan yhteyteen

Ruotsalainen sananjulistaja Peter Kujala puhuu meille tässä kirjoituksessaan sydämen ovesta.

Tämä, että on uskovainen, on paras mahdollinen olotila ihmiselle. Vapahdettu elämä on todella ihanaa ja suurenmoista. Se on ihanaa ja suurenmoista siksi, että Jumala on ihana ja suurenmoinen. Jumalan Valtakunta ja hengellinen elämä Jeesuksen kanssa on ainutlaatuista ja parasta mahdollista elämää.

Jumalan lapsena eläminen on elämistä tässä alkuperäisessä lähteessä, elämän virrassa. En tarkoita sitä elämää, joka on maailmassa, vaan sitä elämää, jota Jumala edustaa, jonka Herra vain voi antaa.

Elämä Jumalan kanssa on täynnä intensiivistä, syvää ja pysyvää iloa, rauhaa, elämänvoimaa, todellista rakkautta. Niin, tämä elämä on se todellinen, tosi ja aito elämä. Jeesus sanoikin itsestään, että hän on "Elämän Leipä" eli Jeesuksella on todellista ja aitoa elämää annettavanaan. Jeesus sanoi myös, että hän on "Tie, Totuus ja Elämä".

Ehkä joku nyt ajattelee: "Jaha, sehän on mukavaa, mutta minä en koe kaikkea tuota, vaikka olenkin uskovainen". "No, ei sitten, sehän on ikävää sinulle", sanon minä. Mutta elä toivossa. On saatavilla apua, että sinäkin voit kokea kaikkea tuota, mistä olemme puhuneet.

Jos et ole lainkaan uskovainen, niin voin sanoa sinulle, että sinullakin on toivoa saada kokea Jumalan elämän siunauksia. Sillä raamattu sanoo, että Jumalan Valtakunta ei ole sinusta kaukana, sinä voit milloin tahansa ottaa vastaan Jeesuksen ja vapahduksen, minkä jälkeen elämä tulee sinulle.

On olemassa selvä raamatullinen opetus, miten me saamme kokea kaikki Jumalan siunaukset elämässämme. Se ei merkitse ainoastaan siunausta meidän omaan elämäämme, vaan myös ihmisille meidän ympäristössämme. Kaikista tärkein asia on, että ihmiset, jotka eivät ole vielä kohdanneet Jumalaa, saavat ottaa vastaan Jeesuksen ja pelastuksen. Sen vuoksi Jeesus kuoli ja heräsi kuolleista, että ihmiset eivät joutuisi kadotukseen, vaan saisivat pääsyn ikuiseen elämään taivaassa.

Mutta kaikki se suurenmoinen ja ihana Jumalan elämä on meidän osamme jo täällä maan päällä kuin esimakuna taivaallisesta.

Saada kokea Jumalan siunauksia omassa elämässään ja olla samalla palvelutyössä levittämässä Jumalan Valtakunnan sanomaa toisille on toisaalta seurausta uskosta, toisaalta sydämen suhteesta Jumalaan. Usko ja sydämen suhde Jumalaan ovat avaimia Jumalan siunauksiin.

Aloitan puhumalla ensin vähäsen uskosta ja sitten enemmän sydämen suhteesta Jumalaan.

Mutta pyytäköön uskossa, lainkaan epäilemättä. Joka epäilee, on kuin meren aalto, jota tuuli ajaa sinne tänne. Älköön sellainen luulko saavansa Herralta mitään, kahtaalle horjuva ihminen, epävakaa kaikessa mitä tekee. Jaak.1:6-8.

Kun sinä haluat uskoa, on tietenkin tärkeätä tietää, mitä pitää uskoa. Uskot tietenkin Jeesukseen, mutta nyt puhumme hänen siunauksistaan. Jumalan sana selittää meille, mitä me olemme uskovina, ja se kertoo, mitä olemme saaneet, kun olemme ottaneet vastaan Jeesuksen ja pelastuksen. Sana selittää esimerkiksi, että jos sinä olet ottanut vastaan Jeesuksen Herrana ja Vapahtajana, niin silloin sinä olet sananmukaisesti "Uusi luomus Kristuksessa". Silloin sinun vanha syntielämäsi on poissa ja sinä olet uudestisyntynyt, uusi ihminen. Luetaan sanaa:

Jokainen, joka on Kristuksessa, on siis uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle! 2.Kor.5:17.
Sen opetuksen mukaan teidän tulee hylätä entinen elämäntapanne ja vanha minänne, joka on petollisten himojensa vuoksi tuhon oma. Teidän tulee uudistua mieleltänne ja hengeltänne ja pukea yllenne uusi ihminen, joka on luotu sellaiseksi kuin Jumala tahtoo, elämään oikeuden ja totuuden mukaista, pyhää elämää. Ef.4:22-24.

Lisäksi Jumalan sana selittää, että Jumala on Pyhän Hengen kautta ottanut asuinpaikan sisimmässäsi.

Mutta joka liittyy Herraan, on samaa henkeä hänen kanssaan. 1.Kor.6:17.
Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? 1.Kor.3:16.

Jumalan sana kertoo myös, että sinä olet hengellisesti siunattu. Luemme näin:

Hän on siunannut meitä kaikella Hengen siunauksella, taivaallisilla aarteilla Kristuksessa. Ef.1:3.
Häneen uskoessanne te myös olette saaneet luvatun Pyhän Hengen sinetiksenne.
...ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa ja miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa.Ef.1:13,18-19.

Sitten Jumalan sana sanoo myös näin:

Jumala voi todistaa, etten sano teille sekä: "Kyllä", että: "Ei." Eihän myöskään Jeesus Kristus, Jumalan Poika, jota minä, Silvanus ja Timoteus olemme teille julistaneet, tullut ollakseen sekä "kyllä" että "ei", vaan hänessä toteutui "kyllä". Ovathan Jumalan lupaukset, niin monta kuin niitä on, saaneet hänessä vahvistuksen. Siksi mekin vastaamme hänen kauttaan: "Aamen", Jumalan kunniaksi. 2.Kor.1:18-20.

Jumala on siis sanassaan antanut paljon erilaisia lupauksia meille uskoville. Aivan kuten Jumalan sana juuri vakuutti, kaikki nämä lupaukset on Jumala valmistanut meille, ne ovat "niin ja aamen". Jumalan sana on täynnä näitä kohtia, joissa kerrotaan meille paljon hyvää meidän elämästämme uskovina: siitä, mitä me olemme Kristuksessa ja siitä, mitä meillä on uskovina.

Luimme ainoastaan muutaman raamatun paikan ja ne selittivät, että sinä olet uskovaisena uusi luomus Kristuksessa; uusi ihminen, joka olet vastaanottanut Pyhän Hengen, joka asuu sisimmässäsi; että sinä olet hengellisesti siunattu ja että Jumalan valtava voima vaikuttaa sinussa; että Jumalan kaikki lupaukset sinulle on varmistettu, ne ovat "niin ja aamen". Näiden lisäksi, jotka mainitsin, on olemassa monia Jumalan lupauksia. On lupauksia esimerkiksi parantumisesta ja elatuksesta.

Kaikki nämä ovat Jumalan lupausten mukaisia siunauksia, jotka voit ottaa vastaan uskossa. Sillä uskomalla Jumalan sanaan ja uskomalla Jumalan lupauksiin hänen sanassaan, on se tapa, millä me otamme vastaan Jumalan siunaukset.

Usko on se tapa, millä Jumalan lupaukset tulevat ilmeisiksi ja näkyviin elämässämme. Sinä otit vastaan Jeesuksen ja pelastuksen uskon kautta. Usko on aivan välttämätön voidaksemme ottaa vastaan kaiken sen, mitä Herra on meille varannut.

Kun sinä esimerkiksi uskot, että Herra on antanut seurakunnalleen sekä yliluonnollisia armolahjoja että erilaisia seurakunnan virkoja, niin silloin voit nähdä nämä armolahjat ja eri virat toiminnassa omassa elämässäsi ja seurakunnassa.

Sitten sinun tulee muistaa, että todelliseen uskoon kuuluu aina kuuliaisuus Herralle Jeesukselle. Raamattuhan selittää valtavan selkeästi, että tottelemattomuus ja synti tukkivat ja estävät Jumalan siunauksia tulemasta meille. Tottelemattomuus ja synti poistetaan elämästämme, kun tunnustamme synnit ja kun käännymme pois synneistämme. Niin Jumala puhdistaa meidät ja antaa siunauksiensa jälleen tulla meidän osaksemme.

Usko on siis tarpeellinen, että voit ottaa vastaan kaikki Jumalan siunaukset. Mutta ei ainoastaan usko, vaan pelastettu elämä merkitsee myös elävää suhdetta sinun ja Jumalan välillä. Nyt tulemme siihen erittäin tärkeään aiheeseen, nimittäin sinun sydämesi alueelle.

Pääasiallinen syy, miksi Jeesus kärsi ja kuoli sinun puolestasi ristillä ja miksi hän nousi kuolleista, on juuri se, että sinä saisit yhteyden Jumalaan ja rakkaussuhteen hänen kanssaan nyt ja ikuisesti.

Ensimmäiset ihmiset, Adam ja Eeva, kadottivat jumalayhteyden ja jumalasuhteensa ja heidät sysättiin pois paratiisista, pois Jumalan läsnäolosta. Mutta Jumala lupasi saman tien, että hän lähettäisi Vapahtajan, joka laittaa kaiken kuntoon, joka palauttaa ennalleen jumalayhteyden ja jumalasuhteen. Tietenkin tärkeä päämäärä oli myös pelastaa meidät ikuisesta kadotuksesta, ikuisesta tuomiosta. Kadotus ja tuomio ovat välttämätön seuraus, jos ihminen ei hyväksy Jumalan tarjoamaa pelastusta, jos ihminen ei ota vastaan Jeesuksen tarjoamaa pääsyä takaisin Jumalan yhteyteen ja jumalasuhteeseen.

Me tiedämme myös, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, jotta tuntisimme hänet, joka on Todellinen. Ja tässä Todellisessa me elämme, kun olemme hänen pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on tosi Jumala ja iankaikkinen elämä. 1.Joh.5:20.

Tuntea Jeesus, löytää elävä jumalasuhde, on itse elämän ydin. Vielä:

Jumala on kutsunut teidät Poikansa Kristuksen Jeesuksen, meidän Herramme, yhteyteen... 1.Kor.1:9.

Sana siis sanoo, että jokaisen uskovaisen kutsumus on yhteys Jeesuksen kanssa.

Jeesus kärsi ja kuoli puolestamme, koska hän rakastaa meitä. Pelastuskutsu ei siis ole vain kutsu vapahdukseen ja ikuiseen elämään taivaan kodissa, vaan myös kutsu elää rakkaussuhteessa Jumalan kanssa. Ja rakkaussuhde ilman sydämen osallistumista ei ole mikään rakkaussuhde. Jumalan sana varmistaa selvästi monella tavalla, että suhde meidän ja Jumalan kanssa täytyy olla rakkaussuhde. Luetaan esimerkiksi:

Mutta sitä en sinussa hyväksy, että olet luopunut ensi ajan rakkaudesta. Muista siis, mistä olet langennut, käänny ja palaa tekemään ensi ajan tekoja. Ellet tee parannusta, minä tulen luoksesi ja siirrän lamppusi paikaltaan. Ilm.2:4-5.

Olisihan se ihmeellinen rakkaussuhde, jos minä ainoastaan päälläni ja ajattelukyvylläni yrittäisin rakastaa vaimoani ilman, että sydämeni olisi mukana asiassa. Siitä tulisi kylmä ja välinpitämätön suhde, joka ei toimisi juuri mitenkään.

Meidän sydämemme suhtautuminen juuri niin kuin uskomme on ehto sille, että voimme kokea kaikki uskonelämän ihanat todellisuudet.

Joka on ottanut vastaan minun käskyni ja noudattaa niitä, se rakastaa minua. Ja minun Isäni rakastaa sitä, joka rakastaa minua, ja häntä minäkin rakastan ja ilmaisen hänelle itseni.
Juudas - se toinen, ei Iskariot - sanoi hänelle: "Herra, miksi teet niin? Miksi ilmaiset itsesi vain meille etkä maailmalle?" Jeesus vastasi: "Jos joku rakastaa minua, hän noudattaa minun sanaani. Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme asumaan hänen luokseen." Joh.14:21-23.

Tässä sanotaan selvästi, että jos sinä rakastat Jeesusta, niin silloin hän ilmaisee itsensä sinulle. Se merkitsee, että Jumalan elämä ja läsnäolo annetaan sinulle.

Tutkitaanpa Jumalan sanaa ja katsotaan, mitä muuta sana sanoo sydämestä.

Ennen muuta varjele sitä, mikä on sydämessäsi - siellä on koko elämäsi lähde. Sananl.4:23.
Hyvä ihminen tuo sydämensä hyvyyden varastosta esiin hyvää, paha ihminen tuo pahuutensa varastosta esiin pahaa. Mitä sydän on täynnä, sitä suu puhuu. Luuk.6:45.
Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta sen sydän on kaukana minusta. Matt.15:8.

Voimme siis todeta Jumalan sanasta, että sydämestä lähtee itse Elämä. Että sydän voi olla täynnä sekä hyvää että pahaa. Että sydän voi olla joko lähellä tai kaukana Herrasta Jeesuksesta.

Me itse valitsemme, millä me täytämme sydämemme. Jumalan tahto on, että me täytämme sydämemme hänellä, että rakastamme häntä:

Jeesus vastasi: "Tärkein on tämä: 'Kuule, Israel: Herra, meidän Jumalamme, on ainoa Herra. Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi ja koko voimallasi.' Mark.12:29-30.
Te uskottomat! Ettekö tiedä, että rakkaus maailmaan on vihaa Jumalaa kohtaan? Joka tahtoo olla maailman ystävä, asettuu Jumalan viholliseksi. Vai luuletteko, että Raamattu syyttä sanoo: "Mustasukkaisen kiihkeästi hän halajaa henkeä, jonka on meihin pannut"? Jaak.4:4-5.

Jumala tahtoo meidän rakkautemme, koska hän rakastaa meitä. Hän on luonut meitä varten samanlaisen rakkaussuhteen, mikä toteutuu perheessä - olethan sinä uskovaisena, niin kuin sana sanoo, Jumalan lapsi.

Älkää rakastako maailmaa, älkää sitä, mikä maailmassa on. Jos joku rakastaa maailmaa, Isän rakkaudella ei ole hänessä sijaa. Sillä mitä kaikkea maailmassa onkin, ruumiin halut, silmien pyyteet ja mahtaileva elämä, se kaikki on maailmasta, ei Isästä. Ja maailma himoineen katoaa, mutta se, joka tekee Jumalan tahdon, pysyy iäti. 1.Joh.2:15-17.

Me siis valitsemme itse, mitä haluamme: joko Jumalaa ja hänen valtakuntaansa tai maailmaa ja sen valtakuntaa. Jumala on jo todistanut erittäin selvästi rakkautensa Golgatan ristillä. Tiedämme, että hän haluaa olla kanssamme. Me tiedämme, että hän rakastaa meitä ja että hän haluaa olla yhteydessä kanssamme. On tärkeätä, että ymmärrät tämän. Että Jumala haluaa olla juuri sinun kanssasi, että hän rakastaa juuri sinua, että hän kaipaa olla yhteydessä juuri sinun kanssasi. Kun me nyt olemme Jumalan sanasta kuulleet, että asia on näin, silloin voimme uskossa vastaanottaa tämän jumalayhteyden. Mutta jos et usko ja epäilet, niin Jaakobin kirje sanoo, että et voi ottaa mitään vastaan Herralta. Mutta sinulle Herra on antanut tarpeeksi uskoa ottaaksesi vastaan hänen siunauksiaan. On vain kysymys siitä, että sinä aktivoit itsesi ja yksinkertaisesti teet sen valinnan, että uskot.

Piru haluaa, että me epäilemme, koska epäilys estää Jumalan siunaukset. Mutta Jumalan sana murskaa Pirun valheet. Saatana haluaa, että sinä epäilet, että sinä ajattelet "en ole tarpeeksi rakas Herralleni, en ole hänen silmissään tarpeeksi haluttu, en kelpaa Herralle" jne. - Saatana haluaa heittää kaikenlaisia ajatuksia ja tunteita, jotka estävät uskomasta. Mutta Saatana on nujerrettu, Jeesus on murskannut hänet täydellisesti Golgatan ristillä. Me tiedämme Jumalan sanasta, että Jumala rakastaa meitä ja haluaa olla kanssamme, että Jumala ottaa meidät vastaan, kun haluamme tulla hänen tykönsä, kun sydämessämme lähestymme häntä ja hänen läsnäoloaan.

No niin, nyt olemme siis todenneet, että Jumala todella haluaa olla yhteydessä kanssamme. Voimme nyt kysyä, mitä teen konkreettisesti, kun haluan olla yhteydessä Herran kanssa. Ilmestyskirjasta luemme:

Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän. Ilm.3:20.

Tässä Jeesus sanoo, että jos avaamme sydämemme oven hänelle, niin hän tulee yhteyteen kanssamme. Taaskin on kysymys valinnasta. Jumalan puolelta asia on selvä: hän haluaa ja hän odottaa meitä, että me aukaisemme sydämemme oven hänelle.

Jos joku koputtaa kotisi ovea, niin luonnollisesti sinä joka olet sisäpuolella aukaiset oven. Sinä otat otteen oven kahvasta ja aukaiset oven henkilölle, joka haluaa tulla sisälle. Jumalan sanan valossa sinun siis on aukaistava sydämesi ovi Jeesukselle. Juuri nyt Jeesus on sanansa mukaisesti valmis yhteyteen kanssasi ja hän odottaa, että sinä otat hänet vastaan aukaisemalla sydämesi oven.

Sydämemme saattaa olla kylmä ja kova, kaukana Herrasta. Ehkä emme halua nousta ylös sohvalta television äärestä ja avata sydämen ovea Jeesukselle. Mutta Jeesus antaa meille ratkaisun myös tähän ongelmaan. Sana sanoo tällä tavoin, luetaan vielä Ilmestyskirjaa:

Jokaista, jota rakastan, minä nuhtelen ja kuritan. Tee siis parannus, luovu penseydestäsi! Ilm.3:19.

Voimme siis tehdä parannusta. Jos haluat, voit lukea tämän raamatun paikan kokonaisuudessaan:

Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä kuuma. Kunpa olisitkin joko kylmä tai kuuma! Mutta sinä olet haalea, et kuuma etkä kylmä, ja siksi minä oksennan sinut suustani. Sinä kerskut, että olet rikas, entistäkin varakkaampi, etkä tarvitse enää mitään. Et tajua, mikä todella olet: surkea ja säälittävä, köyhä, sokea ja alaston. Annan sinulle neuvon: osta minulta tulessa puhdistettua kultaa, niin tulet rikkaaksi, osta valkoiset vaatteet ja pue ne yllesi, niin häpeällinen alastomuutesi peittyy, osta silmävoidetta ja voitele silmäsi, niin näet. Jokaista, jota rakastan, minä nuhtelen ja kuritan. Tee siis parannus, luovu penseydestäsi! Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän. Ilm.3:15-20.

Saattaa olla, että sinun kohdallasi ei maailmallisuus tai synti ole tehnyt sydäntäsi kylmäksi ja kovaksi. Et kuitenkaan tiedä, miten avaisit sydämesi oven Jeesukselle tullaksesi yhteyteen Jumalan kanssa. Jumala ei kuitenkaan ole tehnyt vaikeaksi lapsilleen tulla yhteyteen hänen kanssaan. Jos rakastat jotakuta ihmistä, et tee tälle henkilölle vaikeaksi tavata sinua ja olla kanssasi. Päinvastoin sinä teet kaiken sen hyväksi, että tämä henkilö, jota rakastat, voisi tulla ja viettää aikaa kanssasi. Jumala toimii samalla tavalla. Toisaalta ei ole helppoa, jos rakastamasi henkilö on melkein jatkuvasti varattu ja tekee muuta, tuntee ja ajattelee kaikkea muuta kuin sinua. Ehkä yrität puhua hänelle, jota rakastat, mutta hän ei kuuntele, hänen huomionsa on toisaalla. Yrität halata henkilöä, jota rakastat, mutta hän vetäytyy pois katse suunnattuna muualle. Jumala haluaa sydämesi huomion, että otat hänet vastaan sydämessäsi. Luetaan jälleen sanaa:

Mutta joka liittyy Herraan, on samaa henkeä hänen kanssaan...
Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli? Tämän Hengen on Jumala antanut asumaan teissä. Te ette itse omista itseänne... 1.Kor.6:17,19.

Yhteys Jumalaan tapahtuu siis Pyhän Hengen kautta, Pyhä Henki on ottanut asuinpaikan uskovaisen sydämessä. Luetaan jälleen Jaakobin kirjettä:

Te uskottomat! Ettekö tiedä, että rakkaus maailmaan on vihaa Jumalaa kohtaan? Joka tahtoo olla maailman ystävä, asettuu Jumalan viholliseksi. Vai luuletteko, että Raamattu syyttä sanoo: "Mustasukkaisen kiihkeästi hän halajaa henkeä, jonka on meihin pannut"? Mutta vielä suurempi on se armo, jonka hän antaa. Siksi Raamattu sanoo: - Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon. Taipukaa siis Jumalan alaisuuteen, mutta vastustakaa Paholaista, niin se lakkaa ahdistamasta teitä. Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, synnintekijät, puhdistakaa sydämenne, te kahtaalle horjuvat! Jaak.4:4-8.

Sana siis sanoo, että Jumala kaipaa mustasukkaisesti (vanha käännös sanoo 'kateuteen asti') yhteyttä kanssamme Pyhän Hengen kautta. Ja vielä sana toteaa, että jos me lähestymme Jumalaa, niin hän lähestyy meitä. Tämä lähestyminen tapahtuu sydämen kautta. Kun me avaamme sydämen oven Jeesukselle, niin voimme kokea Jumalan läsnäolon Pyhän Hengen kautta. Tämä tosiasia, että Pyhä Henki on ottanut sydämemme asunnokseen, saa aikaan meissä sen ymmärryksen, että Jeesus odottaa sydämemme oven avaamista. Herrahan on siten erittäin lähellä meitä, sillä Pyhä Henki on Jumala. Mutta emme voi kokea yhteyttä Jumalan kanssa, ellemme avaa sydämemme ovea hänelle. Toisin sanoen, jos emme täytä sydäntämme Jumalalla ja asioilla, jotka kuuluvat Jumalan valtakuntaan. Pyhän Hengen läsnäolo aktivoituu sinussa, kun aukaiset sydämesi Jeesukselle.

On vaikeaa saada jotakuta avaamaan sydämensä ovea, jos hänen huomionsa on toisaalla. Jos sinä esimerkiksi sanot vaimollesi, että rakastat häntä, mutta et katso vaimoasi silmiin, kun sanot sen, ja ajatuksesi ovat muutenkin jossain muussa - mietit ehkä, mitä pitäisi ostaa kaupasta jumalanpalveluksen jälkeen, ja äänesi ehkä kuulostaa välinpitämättömältä, suunnilleen samanlaiselta kuin toteaisit, minkälainen sää on ulkona - kaikkihan silloin ymmärtävät, että sinun sydämesi on lujasti lukittu ja kiinni ja puhut vain jonkinlaisesta velvollisuudesta, kun sanot rakastavasi vaimoasi.

Mutta nyt voit todella aukaista sydämesi Herralle Jeesukselle, hän odottaa sinua! Heitä nyt ajatuksistasi ja sydämestäsi pois maalliset asiat ja kohdista nyt sydämesi katse Jeesukseen. Sano Herralle, että aukaiset sydämesi oven hänelle, että otat hänet vastaan. Sano Jeesukselle, että haluat olla yhteydessä hänen kanssaan. Lähesty sillä tavoin Jumalaa ja hän lähestyy sinua. Aukaise sydämesi ovi Jeesukselle ja hän tulee ja on yhteydessä sinun kanssasi Pyhän Henkensä kautta.

Aamen.

Copyright © 2006 Peter Kujala

Peter Kujala toimii sananjulistajana Ruotsissa. Pääset hänen omille verkkosivuilleen tästä: http://www.jesusmissionen.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti